bespoke & handmade

                      /                          /                     

NERO MARQUINA

Private Residence

Athens, GR

2016

Full refurbishment of an 85sqm 

apartment set on a two-storey house.

 

The interiors layout and design is set around an open plan black marble kitchen, while fitted storage units and bookshelves around the fireplace form a central feature in the living room.

Wooden beams accent the rustic feel of the bedroom and cement based walls line the bathroom.

The exteriors design is based on that of a small patio garden, while the layout is set around a BBQ and seating area.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom